0320233800

0320233800

Received a phone call from 0320233800? Let us know why and when ;). FindWhoCallsMe.com is a free reverse phone number lookup directory.

This number was checked by the visitors 2286 times.

The owner of this number will be informed of your comment by e-mail immediately.

Bengong

Hmmm baru je ada miss call. 23 kali plk tu call. Bila check.. mmg kirim salam la nak angkat.

dyeba

Haa baru terima panggilan ni dari bank islam. Katanya nak tawarkan pakej insuran dari bank islam sebagai tanda penghargaan sebab aku customer bank islam. Habis dia explain, dia macam buat ayat tanya untuk aku setuju nak ambil pakej tu. Pastu aku kata nak bincang dengan suami dulu, kalau berminat nanti nak pergi bank islam sendiri untuk daftar. Dia kata tak boleh daftar kat bank islam sebab orang bank islam akan suruh pergi hq kl. Aku kata ha takpe la boleh je ke hq kl. Pastu dia kata tak boleh macam tu, sebab dia call nak bagi penghargaan bla bla bla. Gaduh jugak la sebab dia paksa paksa. Last aku kata aku tak nak tak bole la paksa. Pastu dia bebel apa entah lagi, aku letak je.

dyeba

Haa baru terima panggilan ni dari bank islam. Katanya nak tawarkan pakej insuran dari bank islam sebagai tanda penghargaan sebab aku customer bank islam. Habis dia explain, dia macam buat ayat tanya untuk aku setuju nak ambil pakej tu. Pastu aku kata nak bincang dengan suami dulu, kalau berminat nanti nak pergi bank islam sendiri untuk daftar. Dia kata tak boleh daftar kat bank islam sebab orang bank islam akan suruh pergi hq kl. Aku kata ha takpe la boleh je ke hq kl. Pastu dia kata tak boleh macam tu, sebab dia call nak bagi penghargaan bla bla bla. Gaduh jugak la sebab dia paksa paksa. Last aku kata aku tak nak tak bole la paksa. Pastu dia bebel apa entah lagi, aku letak je.

Bender

Gosh! i've received a call from them too! talking about Bank islam takaful insurance and all.

Qaseh

Baru je terima panggilan daripada no 0320233800... Katanya daripada Bank Islam menawarkan plan insurance.... Apabila bgtahu yang saya akan ke Bank Islam berdekatan dia cakap tak payah... Apabila saya ckap saya akan bgtahu jawapan semula dia kata rugi.... Last2 saya cakap masih belum berminat... Terus dia matikan telefon dan nada suara bertukar dari peramah kepada marah2... Hmmmm ini macam pon ada ka...

Malaysia Malaysia

azam

hari ini aku dapat call dari no nie. dia kata dari BANK ISLAM..lepas google number 0320233800 nie, ramai kata scam..aku buat2 xder line laa..pastu terus letak..hahaha..

Malaysia Malaysia

azam

hari ini aku dapat call dari no nie. dia kata dari BANK ISLAM..lepas google number 0320233800 nie, ramai kata scam..aku buat2 xder line laa..pastu terus letak..hahaha..

Malaysia Malaysia

cik lila

i just received call from this no also from bank rakyat asking about plan insurance

Malaysia Malaysia

Paul

i got this call just now and it offer insurans from bank rakyat..
and i'm working that time..so i give my name...ic and address to that lady..

i wonder what will happen? worried man! damn faker...

Malaysia Malaysia

ghostboy..

sama... dia suruh tukar ker celcom,,,

Malaysia Malaysia

easstzz

siapakah depa ni, asyik coll ja.. i report polis krg

Malaysia Malaysia

mRk

Thanks guys..

Malaysia Malaysia

CicieP

the lady called me just now.....hairan mana dia tau nama i....buat promotion celcom plan.....terus i jawab i tak nak tukar plan....i nak maxis jugak.....

United States United States

fairladyZ

Just received a call this evening. i start Google'ing the number and fortunately found this post! thanks guys.. initially i try to return the call and it's end up with 'number busy' tone. now i know it.. who cares!

Let us know about 0320233800

Used for Gravatar and thread follow. Not publicly visible.